Isännöinti Vuorma Oy

Isännöinti Vuorma Oy on vuonna 1999 perustettu Oulun ympäristökunnissa palveleva perheyritys. Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Limingassa.

Tarjoamme Oulun seudulla ammattitaitoista, asiantuntevaa ja luotettavaa isännöintipalvelua. Isännöitävänämme on erikokoisia asunto- sekä kiinteistöosakeyhtiöitä Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa. Palveluumme kuuluu yhtiöiden kokonaisvaltainen isännöinti, sisältäen hallinnolliset ja tekniset tehtävät sekä kirjanpidon, vuokravalvonnan ja kuluseurannan. Lisäksi tarjoamme pienemmille taloyhtiölle kirjanpitopalvelua.

Suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen kiinteistönpito on peruslähtökohta kiinteistön arvon säilyttämiselle. Myös asuinalueen asumisviihtyvyys lisää huomattavasti alueen kiinteistöjen arvoa. Asiakkaamme arvostaa asiantuntevan palvelumme lisäksi palvelualttiuttamme ja palvelumieltämme. Tyytyväinen asiakas on yrityksemme kulmakivi. Kun meille uskotaan tehtävä hoidettavaksi, hoidamme sen kunnialla loppuun saakka, asiakkaan etua ajatellen.

Henkilöstö

Palveluksessamme on tällä hetkellä viisi työntekijää. Työntekijämme ovat alalle kouluttautuneita ja työhönsä sitoutuneita. Työskentelemme ja pohdimme asioita paljon yhdessä, joten näin hyödynnämme kaikkien omat vahvuusalueet paremmin. Pidämme henkilöstömme ammattitaidon ja tietämyksen tämän päivän tasolla jatkuvan koulutuksen avulla.

Katso henkilöstömme yhteystiedot kohdasta.

Isännöinti Vuorman historia

2014

Taloyhtiöiden toiveesta toimintaa laajennetaan Ouluun avaamalla toimisto Kauppurienkadulle.

2014

Yrityksen sukupolvenvaihdos käyntiin; yhtiömuodon ja yrityksen nimen muutos Isännöinti Vuorma Oy:ksi (entinen Isännöintipalvelu Vuorma Ky). Jorman pojat Juho ja Jouni tulevat syvemmin mukaan yritystoimintaan. Pienemmille taloyhtiöille tarjottuun kirjanpitopalveluun perustettiin aputoiminimi Talohallinto Vuorma.

2013

Pienemmille taloyhtiölle tarjolle kirjanpitopalvelu.

2012

Yritysilmeeseen tulee muutoksia; kotisivut uusittu, taloyhtiöille tarjolle kotisivut ja sähköistä viestintää parannettu. Toimistomme liittyy Isännöintiliittoon ja Luotettava Kumppani - ohjelmaan.

2011

Toiminnan kasvaessa henkilöstön määrä kasvaa viiteen.

2010

Uusi asunto-osakeyhtiölaki astuu voimaan. Toimistomme ottaa käyttöön paperittoman kirjanpidon.

2007

Toiminnan kasvaessa henkilöstön määrä kasvaa neljään.

2002

Toiminnan kasvaessa henkilöstön määrä kasvaa kolmeen.

1999

Jorma Vuorma perustaa yrityksen Isännöintipalvelu Vuorma Ky.